top of page
Vrouw met hand op gezicht

Mijn werkwijze

Komt u de eerste keer voor een gelaatsbehandeling bij schoonheidssalon Hanna? Zie dan hier de unieke werkwijze van een eerste consult.

Heeft u een specifiek probleem met uw huid? Te droog, te vet, acné, pigmentvlekken, psoriasis, eczeem, allergische reacties enz.

Het persoonlijk afstemmen van uw verzorgingsproducten werkt nauwkeuriger met behulp van een kinesiologische spiertest. Welke producten passen bij uw unieke huidbeeld? Door het testen worden reacties en allergieën uitgesloten. Uit de test volgt een specifiek stappenplan voor behandeling en een persoonlijk verzorgingsplan voor thuisgebruik. Deze stappen worden u gedurende de intake uitgelegd.

Neem ook vooral uw eigen gezichtsverzorgingsproducten mee zodat die ook getest kunnen worden.

Een kinesio-test helpt bij het oplossen van een specifiek huidprobleem

Wat is de kinesio-test?

Kinesiologie is een bewegingsleer. De kinesiologische spiertest is een energie meting van het lichaam. De spiertest maakt het mogelijk meer te weten te komen over blokkades (huidproblemen) in het lichaam. Voor deze test wordt een zogenaamde ‘testspier’ gebruikt, welke functioneert als meetinstrument. Elke spier die in staat is een gewricht te blokkeren en ook weer los te laten kan als meetinstrument gebruikt worden. Bij Schoonheidssalon Hanna wordt de spier in het schoudergewricht gebruikt.

Hoe ziet een consult eruit:

  1. eerst volgt een kort intakegesprek waarbij een beeld gekregen wordt van uw vraag

  2. dan wordt uitgelegd hoe de spiertest werkt en wordt er getest

  3. de producten die uit de kinesiotest zijn gekomen worden besproken

  4. er volgt een korte behandeling om u de geteste producten te laten ervaren

  5. het volledige stappenplan wordt u uitgelegd, waarna u dit mee naar huis krijgt

  6. u kunt onmiddellijk de producten die u nodig heeft aankopen

Dit alles duurt zo'n anderhalf uur en de kostprijs is € 30,00. Deze tijd wordt graag geïnvesteerd aan uw huidadvies maar er wordt ook de nodige inzet van u verwacht! Wilt u resultaat van de producten, dan zult u deze ook 2x dagelijks gaan gebruiken. Na een paar weken wordt u graag terug gezien op consult, vooral om het resultaat te bekijken en indien nodig uw stappenplan bij te stellen.

 

Actie: bij aankoop van het volledige stappenplan (reiniging, toner, serum/olie en afsluitende crème) en een nieuwe afspraak, krijgt u het eerste consult gratis. 

contact

046 449 33 31 

salonhannapeels@gmail.com

Wij werken alleen op afspraak.

adres

Molenveldweg 39

6114 GH Susteren

volg mij via

  • Facebook - White Circle
bottom of page