top of page
Hanna-Salon.jpg

Over Hanna

Mijn naam is Hanna Peels. Geboren en getogen in Susteren, Limburg. Sinds 2014 mag ik me een gediplomeerd schoonheidsspecialiste noemen en sinds 2015 heb ik een schoonheidssalon aan huis.

 

Na aanraden van een adviseur ben ik in 2012 in aanraking gekomen met de schoonheidsbranche en heb ik een cursus kruidenstempelmassage gevolgd. Door deze cursus ben ik erg geïnteresseerd geraakt in het menselijk lichaam. Het geven van deze massage gaf me een enorme energieboost en een flinke portie enthousiasme.

Schoonheidsproducten op houten kom

Na jaren mijn eigen salon te hebben, heb ik me steeds verder kunnen ontwikkelen in mijn vak. Verschillende bijscholingen in massagetechnieken heb ik gevolgd waaronder bindweefselmassage, Indiase hoofd-nek en schoudermassage, hotstone massage, gelaatsmassages, TransformAge Facial Cupping.

Mijn laatste opleiding "huidverbetering met 100% natuurlijke producten" heeft me een nieuwe weg laten inslaan. Door middel van het kinesio-testen heb ik een uiterst nauwkeurig instrument gevonden om de huid weer in balans te brengen.

Schoonheidsproduct

Tijdens deze opleiding heb ik ondervonden dat natuur en mens nog steeds één zijn. De natuurlijke producten die we vóór de industriële revolutie gebruikten zijn ons steeds meer vreemd geworden door alle synthetische stoffen die gedurende de laatste pak 'm weg 100 jaar toegevoegd zijn aan vele producten. Denk hierbij aan levensmiddelen, toiletartikelen en crèmes die we op onze huid smeren. Dat deze synthetische stoffen onze huid aantasten, bv. uitdrogen, acné, vet, psoriasus, eczeem enz. is ons in deze tijd wel bekend.

Daarom werk ik nu uitsluitend met natuurlijke producten, zoals KRAEM, Arc en Sels en Purèz natuurlijke make-up in mijn salon. Producten die onze huid weer in balans brengen en ons laten stralen zoals moeder natuur dit voor ons bedoelde.

 

Ik zie er naar uit u te mogen begroeten in mijn schoonheidssalon.

gelaats

Super om via de Diferencia methode er achter te komen welke producten echt bij jou horen. Hanna is een fantastische schoonheidsspecialiste en ze zorgt ervoor dat ik echt kan relaxen!

Babette

contact

046 449 33 31

salonhannapeels@gmail.com

Wij werken alleen op afspraak.

adres

Molenveldweg 39

6114 GH Susteren

volg mij via

  • Facebook - White Circle
bottom of page